Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

Recticel - Deck-VQ - vacuümisolatie

 • De oplossing voor beperkte hoogtes.
 • Uitmuntende thermische prestaties.
 • Eenvoudige montage.
Beschrijving

Recticel Deck-VQ

Deck-VQ is een dunne vacuümisolatie dat wordt beschermd door harde PIR-platen. De Deck-VQ vacuümisolatie van Recticel kunt u toepassen op uw platte dak of op het dakterras.

Deck-VQ

Recticel Deck-VQ heeft een warmtegeleidingscoëfficiënt (lambda) van 0,006 W/mK in de kern. Hierdoor heeft u een nog hogere isolatiewaarde voor uw renovatieproject. Het belangrijkste voordeel van Deck-VQ vacuümisolatie is dat u een oplossing heeft voor het isoleren van plaatsen waar u beperkte ruimte in de hoogte heeft. Door de hoge thermische prestaties kunt u alsnog uw gewenste isolatiewaarde halen.

Specificaties Deck-VQ

Belangrijkste specificaties
Lambda (λ)  * 0.008 - 0.009 W/mK
Afmeting(en) 1200x300 mm
Brandgedrag Euroklasse E
Randafwerking Rechte kanten
Druksterkte ≥ 150 kPa

De lambda waarde van Deck-VQ® kan verschillen in functie van de dikte. De Lambda waarde in de kern is 0.006 W/mK.

Het omhulsel van het vacuümisolatie paneel mag niet beschadigd worden door boren, perforatie, knippen, et cetera. Dit vraagt om het juist en voorzichtig behandelen van de panelen.

Dikte isolatie RD-waarde (m²K/W)
40 mm 4.00 - 4.40
40 mm 4.00 - 4.40
45 mm 5.00
60 mm 7.50

Terras isoleren

Wilt u uw terras isoleren conform een gevraagde Rc waarde, maar heeft u niet genoeg ruimte? Met de Recticel Deck-VQ heeft u een hoogwaardige isolatieoplossing voor het terras. Deck-VQ is dé oplossing op maat voor het isoleren van terrassen waar de ruimte beperkt is. Deck-VQ zorgt ervoor dat u zonder extra voorzieningen, de terrasdeur zonder problemen openen kan.

Specificaties
 • Merk
  Recticel
 • Dikte
  40 mm, 45 mm, 60 mm.
 • Brandgedrag
  E
 • Materiaal
  PIR
 • Levertijd
  Levertijd 1 - 5 werkdagen