Kuras is vanwege de bouwvak gesloten van 5 tot en met 9 augustus - Zetwerk kan niet geleverd worden tussen 29 juli en 16 augustus - Houdt rekening met langere levertijden rondom de vakantie - Vanaf 12 augustus staat Kuras weer voor u klaar!

ROCKWOOL isolatie

ROCKWOOL levert steenwol isolatiematerialen, met maar één doel: het leven van iedereen die met de ROCKWOOL oplossingen in aanraking komt verrijken. Deze fabrikant gaat met ervaren experts iedere uitdaging op het gebied van duurzaamheid aan. Denk aan uitdagingen op het gebied van energieverbruik reductie, brandbeveiliging en waterschaarste.

ROCKWOOL steenwol isolatie

De ROCKWOOL isolatie is veelzijdig, sterk en toepasbaar in tal van situaties. Zo kan het isolatiemateriaal worden toegepast in gevels, wanden, vloeren en daken.

 

ROCKWOOL isolatiemateriaal heeft verschillende eigenschappen die het gebruik van dit materiaal aantrekkelijk maken. Het materiaal biedt namelijk thermisch comfort, is brandwerend en geluidsisolerend, wordt gemaakt van herbruikbaar en recyclebare grondstoffen, heeft een lange levensduur en is waterbestendig. De natuurlijke kracht van steen wordt door ROCKWOOL isolatie optimaal benut.

Mogelijkheden ROCKWOOL isolatie

ROCKWOOL heeft geïnvesteerd in de diversiteit van het isolatiemateriaal, zodat het materiaal bruikbaar is voor verschillende doeleinden.

  • ROCKWOOL Rockfit is er voor uw gevelisolatie. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, vliesgevelisolatie of geventileerde gevels.
  • ROCKWOOL RockSono is een steenwol isolatieproduct wat uitermate geschikt is voor het isoleren van houten- en lichte metalen scheidingswanden en voorzetwanden.
  • Voor platte en hellende daken heeft ROCKWOOL diverse isolatieoplossingen.

 

Kortom, wat u ook wilt isoleren, ROCKWOOL biedt mogelijkheden!

ROCKWOOL isolatie bestelt u eenvoudig bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook het ROCKWOOL isolatiemateriaal is bij ons eenvoudig te bestellen.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder ROCKWOOL isolatie

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag