Ursa isolatie

Wilt u energie besparen? Een thermisch akoestisch comfort realiseren in uw gebouw of pand? Dan is de Ursa isolatie wellicht het geschikte isolatiemateriaal voor uw project of klus. Ursa is een isolatiemateriaal producent van minerale wol en XPS-isolatie. De producent zoekt altijd naar innovatieve oplossingen om zo nog duurzamere en betere isolatiematerialen te kunnen leveren.

Ursa isolatie toepassingen

Ursa isolatiemateriaal is er voor nagenoeg alle toepassingen. Of u nu een dak, een muur of een gevel wilt isoleren, het kan allemaal met dit materiaal. Ursa is gespecialiseerd in glaswol en XPS isolatie. De glaswol isolatie is met name geschikt voor het isoleren van de binnenzijde van hellende daken. De XPS isolatie is met name geschikt voor het isoleren van een plat dak.

Ursa isolatie kenmerken

Ursa isolatie zal hoogstwaarschijnlijk voldoen aan alle eisen die u stelt aan isolatiemateriaal. Zo is Ursa isolatie thermisch, akoestisch en brandwerend. Het gebruik van dit isolerende materiaal maakt dat er in panden en gebouwen een comfortabele temperatuur ontstaat, waarbij geluid wordt gedempt en waarbij veiligheid voorop staat.

 

Ursa is een toonaangevende speler op de Europese isolatiemarkt als het gaat om duurzaamheid. Voor zowel professionals als doe-het-zelvers is dit materiaal uitstekend te gebruiken om daken, vloeren, wanden en spouwmuren op een kwalitatieve en duurzame manier te isoleren.

Ursa isolatie bestelt u bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook Ursa isolatiemateriaal vindt u in ons assortiment. Als u er niet uit komt, helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw project of klus.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder Ursa

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag