SVK

SVK golfplaten en gevelplaten

SVK is een Belgische fabrikant van golfplaten en gevelplaten van vezelcement. Deze fabrikant is leverancier van de dubbelgeperste Neptunus golfplaten en deze behoren tot de beste platen die er op de markt zijn. SVK golfplaten en gevelplaten zijn duurzame, kwalitatieve producten die de meest extreme weersomstandigheden aankunnen.

SVK

SVK golfplaten Neptunus

De SVK golfplaten Neptunus zijn onmisbaar in de landbouw en industriebouw. De dakbedekking zorgt voor duurzame beschutting, minder vocht en minder geluid in gebouwen en stallen.

Het voordeel van SVK Neptunus golfplaten ten opzichte van metalen golfplaten, is dat de Neptunus golfplaten niet roesten. De Neptunus platen zijn echter wel minstens zo sterk en eenvoudig in gebruik. Neptunus golfplaten worden ook wel gebruiksvriendelijke krachtpatsers genoemd.

SVK gevelplaten

De SVK gevelplaten zijn gemaakt van vezelcement en bieden eindeloze mogelijkheden. Er is een uitgebreid standaard kleurassortiment van SVK gevelplaten en er zijn verschillende standaardafmetingen. Heeft u een andere maat nodig dan de standaard? Het is goed mogelijk om de SVK gevelplaten te verzagen in allerlei vormen. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden SVK gevelplaten tal van mogelijkheden.

SVK golfplaten en gevelplaten bestelt u eenvoudig bij Kuras

Kuras levert alles voor dak, wand en gevel, ook de SVK gevelplaten en golfplaten zijn bij ons eenvoudig te bestellen.

 

Voordelen van bestellen bij Kuras:

✓ Een groot assortiment A-merken, waaronder SVK

✓ Direct uit voorraad leverbaar

✓ Binnen één werkdag wordt uw bestelling afgeleverd

✓ De Kuras specialisten hebben veel kennis van zaken en adviseren u graag